onsdag 1. september 2010

lp-cup hohk

I Dag har vi vært på uoffiseill lp cup. Det arrangeres igjennom hamar og omegn hundeklubb. Lp cupen er 6 ganger, hvor av siste gangen er alle øvelsene og vi kårer en klubbmester. Kjempe gøy.
Rex debuterte i ringen for første gang, appelmerke. øvelsene som han måtte igjenom i dag var visning av tenner, hvor han fikk 10 poeng av 10, lineføring, hvor han fikk 8 poeng av 10 og innkalling fra sitt hvor han fikk8,5 poeng av 10, helhetsinntrykk fikk vi 8,5 poeng. Er veldig fornøyd med dette. Jeg trodde virklig at han skulle stikke av å gå ut av ringen, men han gjorde ikke det:-)  Han er en aktiv krabat og til tider litt vansklig å dempe, men allikevell syns jeg dette gikk strålende. Selv om han er veldig aktiv er ha førervar og oppmerksom på det jeg gjør....
Vi skal ta appellmerke prøve neste uke, så jeg håper at vi får ting til å sitte til da.Noen øvelser sitter ikke helt ennå feks. dekk fra holdt, men vi trener og de øvelsene som sitter baklenskjeder jeg. .
Det som er kjempe gøy er at uansett hva vi holder på med, så logrer han. Det er det jeg vil ha en
Glad hund:-)

Mira gikk i klasse 1. Kan ikke si at hun gjorde det så veldig bra. Øvelsene satt perfekt helt til vi trådde over ringbåndet, da var alt vekk. Hun brukte mye dempede signaler i ringen. Jeg skjønner ikke helt hva  som er galt. Tror hun trenger positive opplevelser i ringen:
I dag var det 4 øvelser. 5 poeng,maks av 10 poeng på lineføring. Hun går som limt inntil meg med øyekontakt når vi er uten for ringbåndet. Trår over det magiske bånde så er hun ute, ikke på nett i det hel tatt.
Vi må nok jobbe med det her masse:-=)
Når vi trener bruks- er hun helt en annen hund- masse motor og smiler, det samme skjer når hun trener agiliti. vi trente litt det på søndag. Hun tok helt av og strålte.

Tror kanskje hun har dårlig assosiasjoner if til lydighet...........

vi må bare trene og trene. Neste cup blir nok bra:-)

2 kommentarer:

  1. Dette lover bra med tanke på appellmerke prøven neste uke :)

    SvarSlett
  2. Det blir sikker bra med mer moro trening i ringen! Stå på! Følger med dere videre jeg, interessant lesning:-)

    SvarSlett