fredag 20. august 2010

Vi hadde en knall kveld på torsdag. Det var kjempe gøy. Mira gikk riktig nok noe bakspor på runderinga, men det får vi jobbe med senere. Trekant innkallinger trene mye på det------ Ellers hadde hun kjempe fart..... slik en belger skal ha:-)
Rex fikk lek som belønning i løypa. Det fungerte veldig bra. . Han er i utgangspunkte veldig skeptisk til alle han ikke kjenner. og selv om han kjenner dem kan det være litt skummelt allikevell og han har ikke tid til å bli hos figurant. Han skal bare............. først....  eller han må bare ett eller annet............. men lek, da ble han hos figurant..:-) kjempe bra.  Det virker som det løsner i all fall i rundering. Flying syns nå han er kjempe gøy... er ikke helt sikker på om han har skjønt helt hva det dreier seg om ennå. Gøy er det nå uansett..

Tim var kjempe flink ruset igjennom alt som var og kom rett inn. Gøy å være figurant for han som vanlig.:-) Han har en kjempe fin utvikling i løyp.
Mysi var jeg også figurant for.Der var det fult av action. Hun var rask som bare det og løp rett på figuranten med en gang. Kjempe gøy:-) Gleder meg til neste runde med Tim og Mysti

Mira venter utålmodig på sin tur................... Hun syns det gikk veldig.............. tregt...........
Hun var strålende happy da hun endelig kunne komme i skogen å jobbe.
Alltid blir hun utålmodig når vi er i skogen for å jobbe, men hun syns det er sabbla gøy og vi andre er forferdelig trege.:-) he he.
Vi gleder oss til neste rundering. Selv om vi er i start groppa ser jeg framgang.. Det er gøy.2 kommentarer:

  1. Moro,gleder meg alt til neste gang :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig morsomt at du ha laget blogg Lene. Denne må jeg jo så klart følge! : )

    SvarSlett